БИЛЕТИ

AdvMOT300x250

Продажбата на билети за програмата на 39. МОТ 2014 ќе започне од петок, 12. септември на билетарницата во МКЦ.

Од 12. до 18. септември билетите во претпродажба за сите претстави ќе изнесуваат 150 денари!
Овие промотивни билети се во ограничен број, и истите се однесуваат за продажба во билетарницата во МКЦ (без можност за web, mail и телефонски резервации).

Билетарницата во МКЦ ќе работи секој ден од 12:00 до 22:30 ч.

РЕЗЕРВАЦИЈА НА БИЛЕТИ / РЕДОВНА ЦЕНА